groepen

Op het einde van de verschillende stappen in Vervolmaking, kunnen de zwemmers een keuze maken tussen competitief zwemmen met deelname aan wedstrijden of eerder recreatief zwemmen.

Wanneer je voor deze laatste mogelijkheid kiest, kom je bij Recreatie Jeugd terecht. In deze groep kan je zwemmen tot en met 18 jaar. Zodra je ouder bent dan 18, hoef je onze club uiteraard niet te verlaten maar kan je verder blijven zwemmen bij het Recreatiezwemmen voor Jongvolwassenen/Studenten (+18/-26) of het Volwassenzwemmen.

Recreatie Jeugd (t/m 18j)

Bij Recreatie Jeugd is er aandacht voor:

het onderhouden van techniek in 4 zwemstijlen

overlevings- en reddend zwemmen

trimzwemmen

zwemmen in spelvorm

Recreatief zwemmen vr studenten (+18) en volwassenen

ZWEMMEN VOOR RECREATIEVE ZWEMMER 18+

Voor studenten geldt een korting van 20% op onderstaande tarieven, mits bezorgen kopij van studentenkaart

KEUZE 1: Techniekverbetering schoolslag en crawl

Trainingsprogramma waarbij de techniek van crawl en/of schoolslag wordt aangeleerd of verbeterd: correcte arm- en beenbeweging + ademhalingstechnieken. Een vereiste tot deelname is minimum 50m kunnen zwemmen.

Wanneer: woensdagavond van 21u – 22u in zwembad ROZEBROEKEN
Data: van september t/m juni elke woensdagavond, ook in verlofperiodes tenzij het zwembad gesloten is.
Kostprijs: september tot december: 65 euro, januari tot juni: 100 euro, september tot juni: 145 euro (inbegrepen lesgeld + inkomgeld)

KEUZE 2: Conditiezwemmen

Trainingsprogramma waarbij betere zwemmers de conditie verder kunnen opbouwen. Het doel hier is om de uithouding en snelheid te verbeteren. Een vereiste tot deelname is vlot crawl en schoolslag zwemmen.

Wanneer: keuze uit 2 dagen, elke dinsdagavond van 20.30u – 22u en/of elke woensdagavond van 21u – 22u in zwembad ROZEBROEKEN
Data: van september t:m juni elke dinsdag– en/of woensdagavond, ook in verlofperiodes tenzij het zwembad gesloten is.

Kostprijs: dinsdag: september tot december: 70 euro, januari tot juni: 110 euro, september tot juni: 150 euro (inbegrepen lesgeld + inkomgeld)

woensdag: september tot december: 65 euro, januari tot juni: 100 euro, september tot juni: 145 euro (inbegrepen lesgeld + inkomgeld)

dinsdag en woensdag: september tot juni: 230 euro (inbegrepen lesgeld + inkomgeld)

Bij aanvang van de eerste training  kan je een toegangsbandje kopen (10 euro). Bij teruggave van het bandje krijg je 5 euro terug. Voor meer inlichtingen en inschrijvingen kan je terecht bij:

Inge Nies, volwassenenzro@telenet.be

Activiteiten & Wedstrijden